La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha rebut recentment al president de la Mancomunitat de la Valldigna, Vicent Ribera, per a tractar temes relacionats amb el turisme de la zona.

En el transcurs de la reunió el president de la Mancomunitat ha explicat que estan interessats a potenciar dues iniciatives que fomenten el turisme. Concretament, se celebrarà el Dia de la Valldigna i el cicle de conferències “Les rutes de la Xara”.

La diputada Moncho ha transmès a Vicent Ribera la seua disposició per a col•laborar amb la Mancomunitat i “recolzar les activitats de desenvolupament del turisme i per a impulsar turísticament la zona”.

A més, Pilar Moncho ha anunciat al president de la Mancomunitat la pròxima publicació d’unes bases a les quals haurà de presentar la informació requerida per a participar en el nou programa de subvencions que “finançaran les diferents iniciatives turístiques amb criteris tècnics i objectius”, segons ha explicat la diputada.

Les bases de les noves ajudes es publicaran en les pròximes setmanes i permetran col•laborar de manera conjunta i propera amb ajuntaments i entitats per a engegar iniciatives turístiques.