La vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, acompanyada per l’alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i els regidors del consistori, ha visitat els projectes que s’han engegat en el municipi a través del Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació, que ascendeix a 815.280 euros en aquesta localitat.

La vicepresidenta Mª Josep Amigó ha manifestat en aquesta visita a La Pobla de Vallbona que “no ens podem quedar en els despatxos, hem d’anar als pobles a conèixer les seues necessitats”.

En aquest sentit, Amigó ha dit que “hem comprovat la idoneïtat de criteris en aplicar la subvenció de la Diputació a les prioritats que existien en aquest municipi i la seua repercussió en el dia a dia dels ciutadans”.

A més, la vicepresidenta s’ha compromès a abordar les necessitats i problemes de les 30 urbanitzacions existents en aquesta localitat de 23.000 habitants, on més de la meitat de la seua població viu en zones residencials i als quals cal oferir els serveis públics que requereixen, com són el clavegueram, la il·luminació o l’asfaltat.

Durant la jornada de hui, Amigó ha visitat el parc de multi activitat que el consistori està duent a terme en la localitat amb les ajudes de la Diputació, el paratge municipal de la Manguilla on s’han alçat murs de pedra seca, el mercat municipal que requeria la remodelació de la seua coberta, nombrosos carrers on s’han condicionat les voreres, l’edifici de l’Ajuntament- ara diàfan per al seu millor ús- i altres dependències municipals que han sigut reformats i la casa d’estiu de Teodoro Llorente, que entrarà dins d’un pla director per a donar-li ús públic a curt termini.

Projectes a curt termini

El primer edil de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha abordat amb la vicepresidenta la necessitat de “millorar els parcs que ja existien i estaven abandonats”, així com realitzar les obres necessàries per a completar el trajecte de la carretera de Riba Roja a La Pobla de Vallbona i que estiga dins de la zona verda del programa de la Diputació.

Garcia també s’ha manifestat quant a “la importància de la col·laboració entre institucions” i ha insistit que “la Diputació i les Consellerías seguisquen col·laborant per a ajudar als municipis”.

Després de la visita a aquestes obres de La Pobla de Vallbona, Mª Josep Amigó ha atès les sol·licituds de remodelació del poliesportiu, la il·luminació pública amb les bombetes leds que no donen suficient lluminositat i la voluntat de potenciar l’administració electrònica per a facilitar els tràmits als ciutadans.

La vicepresidenta ha declarat abans de finalitzar la seua visita que “estem escoltant les peticions reals de cada poble i veient en cada desplaçament que fem les obres que s’estan duent a terme i el que està per fer, perquè ací és on hem d’actuar”.

Amigó visita obras en la Pobla de VAllbona foto_Abulaila (1)