Màgia, concerts i tallers infantils en La Beneficència per al pont de Sant Vicent

El Centre Cultural La Beneficència de València ofereix aquest cap de setmana un variat cartell d’activitats per als xiquets, com ara tallers de pintura i manualitats, un concert de música i un espectacle de màgia.
Demà dissabte, 2 d’abril, a les 12:30, el Museu de Prehistòria proposa el taller “Pintant la vida. L’art dels societats caçadores”, en el qual els xiquets coneixeran les manifestacions artístiques del paleolític superior, especialment l’art moble i les plaques de la cova del Parpalló. Per la vesprada, a partir de les 19:00, el Museu Valencià d’Etnologia acull en la Sala Alfons el Magnànim el concert “La música espanyola de mans de Seiklus Ensemble”, interpretat per Ensemble de Saxofones Seiklus i el programa de la qual està compost per obres del compositor Joan Mont i música espanyola instrumental del segle XX relacionada amb la dansa. El diumenge, 3 d’abril, La Beneficència també obri les seues portes als xiquets i els proposa gaudir de la lectura en la Biblioteca Infantil del Museu de Prehistòria de 10:00 a 14:00. A més, els més xicotets poden aprendre els usos del foc en la prehistória, com cuinar, defensar-se dels animals, calfar-se i fins i tot vèncer la por, en l’animació “El foc de la vida”, que s’ofereix, en dues passades, a les 10:30 i a les 13:00.  Aquells que el dissabte no puguen acudir al taller “Pintant la vida. L’art dels societats caçadores”, tenen una segona oportunitat el diumenge a les 11:00, també en l’Aula Taller del Museu de Prehistòria.

Màgia potàgia i matraques en el pont de Sant Vicent

Una de les activitats que més agrada als xiquets és la màgia. Per açò, l’agenda infantil de La Beneficència els proposa per a aquest cap de setmana festiu un espectacle de màgia escènica el diumenge a les 11:30. El mag Juan Manuel Marcos adverteix als assistents que els ingredients necessaris per a fer màgia potagia són “imaginació, simpatia, diversió, participació i rises”. Aquest mateix diumenge, a les 12:00, el Museu de Prehistòria també proposa la visita guiada a l’exposició “Societats Prehistòriques”, en la qual els participants triaran quatre peces del paleolític fins a l’edat de bronze i aprendran algunes curiositats de les col·leccions del Museu. Finalment, el Museu Valencià d’Etnologia convida als xiquets a crear les seues pròpies matracas en un taller que ha tingut molt bon acolliment de públic i que començarà a les 12:30. L’entrada a les activitats infantils és lliure fins a omplir l’aforament permès i es poden arreplegar en la recepció del Centre Cultural La Beneficència cada dia abans de les activitats.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *