Bernando Andrés Bofí, del Blanc i Blau Gastro-Bar, ha guanyat el I Concurs profesional d’Arròs al Forn de Tavernes celebrat hui al passeig dels Tarongers de la platja amb el patrocini de València Turisme.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha assistit a la primera edició del concurs amb el diputat de Medi Ambient Josep Bort, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i diversos regidors.

El concurs professional ha comptat amb 14 participants que han presentat les seues cassoles d’arròs al forn. Finalment, el primer premi ha sigut per a Bernando Andrés Bofí, del Blanc i Blau Gastro-Bar, que ha rebut un trofeu i 500 euros. María de las Aguas Vivas Pinto, del restaurant Calipso, ha guanyat el segon premi, dotat amb 300 euros i un trofeu. I el tercer premi l’ha guanyat David Giner, del restaurant San Bernardo, que inclou un sopar per a quatre persones en un local col·laborador.

A més, ahir diumenge, 24 d’abril, es va celebrar el I Concurs Amateur d’Arròs al Forn, on s’hi van presentar nou cassoles. El primer premi el va guanyar Asunción Gascón que va ser guardonada amb un diploma, un sopar per a quatre persones en el restaurant col·laborador i 100 euros. El segon va anar per a Àngela Escrivà, que va rebre un diploma i un sopar per a quatre persones.

Per altra banda, ahir també va tindre lloc una cercavila amb la fallera major de Tavernes, que va acabar en la zona del Macario, on estava muntat el monument de la falla la Marina. Més tard es va disparar un castell de focs artificials i es va cremar la falla.

Aquestos actes, que s’engloben dins de la programació de la falla la Marina, han estat organitzats per l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT), l’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València.