Els municipis de Loriguilla i Gátova, de la comarca del Camp de Túria, promocionen des de hui fins a dissabte que ve els seus recursos turístics en l’Oficina de Promoció Provincial del Patronat de Turisme de la Diputació, situada al costat del Teatre Principal de València.
La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit aquest migdia en l’oficina amb els alcaldes de les dos poblacions, Manuel Cervera i Manuel Martínez, per a conéixer la seua oferta local i la seua estratègia de promoció entre els veïns i els visitants de València.

 

Loriguilla promociona durant aquesta setmana a València la seua oferta d’allotjament turístic rural, formada per un complex de vuit cases rurals i situada al poble vell, al costat de l’embassament del municipi, que estan gestionades per l’Ajuntament. L’aposta «Loriguilla natural» ofereix natura, paisatge i tranquiŀlitat al visitant —segons ha explicat el primer edil del municipi.

 

Gátova, per la seua banda, difon el seu jaciment El Torrejón, de l’època ibèrica, i opcions per a practicar el senderisme i recórrer el terme municipal amb bicicleta tot terreny com a oferta de turisme actiu per paratges naturals com el Gorgo, el pic de l’Àguila i la Pieza Roya, en els quals hi ha coves interessants com la Chirivilla i Sacañé.

 

L’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme de València estarà oberta de dimecres a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i dissabte de 10 a 14 h.