La vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó assistirà aquesta vesprada al concert «La música en el temps d’Ignacio Pinazo», que se celebra en el Centre Cultural la Beneficència a les 19 h en el marc de la setena edició del Festival de Música de Cambra de Godella. S’hi estrenarà Des de l’ombra a la llum, una obra de música de cambra composta per Voro García amb textos del poeta Vicent Alonso, com a homenatge al pintor valencià.
Maria Josep Amigó ha explicat que «des de la Diputació recolzem i coŀlaborem en els esdeveniments que celebrarà l’Ajuntament de Godella per a commemorar l’any del pintor Ignasi Pinazo Camarlench, entre els quals destaca la composició de dos obres musicals, una per a música de cambra i una altra per a banda, expressament dedicades al pintor».

 

L’ensemble del Festival Residències de Música de Cambra de Godella interpretarà, dirigit per Joan Enric Lluna, obres de compositors contemporanis, com Wagner, Debussy o Manuel de Falla, i repetirà el concert demà a les 20 h en el Teatre Capitoli de Godella.