La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme, Pilar Moncho, ha assistit avui les III Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners en la Platja de les Arenes, un esdeveniment que, des de la primera edició, compta amb la col·laboració de la marca turística de la Diputació, València Turisme i que enguany se celebraran de l’1 al 16 d’octubre.

En l’acte turístic, celebrat en l’Hotel Les Arenes, també han participat la tinent alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Platja de les Arenes, José Miguel Bielsa, i el director de l’Hotel Les Arenes, Carlos Boga.

Turisme excel·lent, arròs i mar

En la seua intervenció, Pilar Moncho ha felicitat els hostelers de la Platja de les Arenes “per la vostra magnífica proposta turística centrada en un dels productes autòctons valencians per excel·lència, l’arròs, vinculat al mar”.

Les jornades dedicades als arrossos mariners compten amb el suport de València Turisme, articulat enguany, “a través de les primeres ajudes obertes i transparents convocades pel Patronat de Turisme”, ha destacat la diputada Pilar Moncho.

Turisme i ocupació ètics i sostenibles

La vicepresidenta del Patronat de Turisme ha ressaltat la rellevància dels empresaris del sector turístic “perquè afavoriu l’ocupació i contribuïu a la promoció turística del territori, sou un pilar fonamental d’un sector econòmic estratègic per al territori valencià”.

En aquest sentit, la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació, ha remarcat la “ferma aposta de València Turisme pel turisme sostenible i ètic” i ha emplaçat els empresaris a reforçar “els mecanismes d’ocupació i contractació ètics, una tasca en la qual les institucions públiques també hem d’implicar-nos”