La Diputació de València ha incrementat un 25% la seua presència en xarxes socials en l’últim any, el primer del nou equip de govern format pel PSOE, Compromís, EU i València en Comú. En total, la Corporació provincial ha aconseguit els 53.395 seguidors en els diferents perfils que té en xarxes, sumant els de Diputaciò de València i els de la Batlia Respon, la nova marca de la Diputació en l’apartat d’atenció ciutadana.

D’aqueixos 53.000 seguidors amb els quals compta actualment la Corporació en xarxes, 18.895 són fans en Facebook i 34.500 followers en Twitter, sumant els de Diputaciò de València i la Batlia Respon. Els usuaris han valorat una resposta més àgil i eficaç de la Corporació des dels seus perfils, la qual cosa ha millorat la interacció amb els seguidors.  A aquest impuls de la Diputació en xarxes socials se suma la projecció en xarxes del seu president, Jorge Rodríguez, que en l’últim any ha incrementat en un 40% els seus seguidors en Facebook i Twitter. Rodríguez compta amb milers de fans i followers que segueixen el seu treball al capdavant de la Diputació i també la seua gestió en l’alcaldia d’Ontinyent.

Aquest impuls comunicatiu de la Diputació no es limita a l’àmbit de les xarxes socials. El redisseny de la web, amb una lectura més intuïtiva i estructurada, otorga un plus de modernitat a un portal que segueix oferint diàriament l’actualitat informativa de les diferents àrees de govern, així com de les empreses públiques de la Corporació.

Quant als serveis audiovisuals, i coincidint amb el redisseny de la web, torna a estar a la disposició dels mitjans el ftp en la qual pot descarregar-se tot el material audiovisual disponible en el gabinet de premsa de la Diputació, des de les visites dels responsables polítics als municipis valencians fins a les rodes de premsa i esdeveniments destacats en els quals participe el personal de la Corporació provincial.