La vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme de València i diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha inaugurat aquest matí a Utiel la I Jornada de Restauración organitzada per Ruta del Vino, en la qual ha destacat que “la reflexió i la formació són les millors armes per a avançar-nos als canvis i nous reptes que planteja el turisme del segle XXI”.
En la seua intervenció, la diputada ha manifestat que una de les grans fortaleses del turisme d’interior és “el seu ampli marge estacional”, ja que pot oferir “tota la seua riquesa mediambiental, patrimonial i gastronòmica” durant tot l’any.
A la inauguració de les jornades també han assistit el president de Ruta del Vi D.O. Utiel- Requena, Luis Gil-Orozco, i la regidor de Turisme d’Utiel, Noelia Martínez.
Luis Gil-Orozco ha agraït el suport de València Turisme a la celebració d’aquest fòrum perquè “Ruta del Vi som un instrument per a enfortir el turisme de qualitat, encara que no l’únic”.
Noelia Martínez, per la seua banda, ha destacat la importància d’aquest tipus d’esdeveniments perquè avui dia “és imprescindible conèixer noves tècniques, tendències i eines per a diferenciar-nos i fidelizar als nostres clients.
Al voltant de mig centenar de participants s’han donat cita en aquestes jornades, que abordaran, entre altres temes, els mètodes de màrqueting per a la captació de clients en establiments, les claus per a l’èxit d’un restaurant rural, el turisme gastronòmic en la comarca d’Utiel-Requena i una anàlisi de la Xarxa de Centres de Qualificació Turística de la Comunitat Valenciana.