El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha rebut aquest matí una representació de l’Ajuntament d’Aldaia, encapçalada per la seua regidora de Cultura, Amparo Folgado, qui ha traslladat a la corporació les inquietuds i els diversos projectes en els quals treballa el municipi, entre els quals destaca la col·lecció museogràfica permanent del Museu del Palmito.

La visita s’emmarca dintre de l’habitual acollida que el diputat dispensa als regidors, alcaldes i alcaldesses de les comarques valencianes per tal d’explicar les línies d’actuació i diferents projectes impulsats des de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

Rius ha aprofitat l’ocasió per donar compte de les noves aportacions del Servei d’Assistència i Recursos Culturals(SARC) a la promoció cultural de localitats de més de 20.000 habitants, com és el cas d’Aldaia. Els municipis en aquesta franja de població reben una aportació econòmica mínima de 12.500 euros anuals, abans inexistent, als diversos projectes que de manera autònoma i independent gestiona cada municipi. Ajudes directes a la promoció cultural que s’han vist notablement incrementades al llarg del present exercici.