La vicepresidenta de la Diputació de València Maria Josep Amigó s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, qui li ha transmés la necessitat d’agilitzar els processos de les actuacions de millora previstes en la rotonda d’entrada al municipi per la CV-324 i de la carretera que uneix Petrés i Sagunt, que dóna accés a l’IES Clot del Moro.

La CV-324 té un tram especialment conflictiu. És un punt habitual d’accidents i retencions, i dóna accés a un centre escolar. Per això, la vicepresidenta Maria Josep Amigó ha explicat que la corporació provincial «pren consciència de la preocupació manifestada per l’alcalde de Sagunt, ja que es tracta d’infraestructures prioritàries per al municipi que presten serveis a les persones», alhora que s’ha compromés a agilitzar i donar suport a l’execució d’aquestes actuacions. Maria Josep Amigó ha valorat molt positivament que l’Ajuntament de Sagunt «antepose els interessos i el benestar de les persones a qualsevol altre gran projecte» —ha dit.

Per la seua banda, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha soŀlicitat ajuda a la Diputació per a atendre les qüestions de competència de la corporació provincial, «especialment en matèria d’infraestructures i carreteres, que suposen una necessitat amb una certa urgència per al municipi» —ha dit. Fernández ha agraït a la Diputació «el treball i el suport que presta als municipis», en el seu cas particular, «en matèria de turisme i de patrimoni», i ha reivindicat el seu procediment «a l’hora de distribuir els recursos econòmics, atenent a criteris més transparents i justos, i no arbitràriament» —ha conclòs.

La Diputació de València treballarà, mitjançant els servicis de Turisme i Patrimoni, per difondre i posar en valor els nombrosos atractius patrimonials, històrics i arquitectònics de què disposa aquest municipi del Camp de Morvedre.