La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visitat Gandia, acompanyada per l’alcaldessa i diputada, Diana Morant, i la vicealcaldessa, Lorena Milvaques, per conèixer de primera mà les necessitats que acredita la capital de La Safor i aquelles actuacions realitzades a través de les ajudes del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS).

Segons ha destacat la vicepresidenta, “la Diputació ha apostat per l’autonomia municipal, considerem que els municipis són suficientment autònoms per saber quines necessitats tenen els seus ciutadans. A Gandia s’han executat un total de 47 projectes amb fons de la Diputació que milloren la vida de les persones”, ha manifestat Maria Josep Amigó.

La vicepresidenta ha visitat els treballs efectuats al Mirador del Serpis, una obra que protegeix les restes de l’antiga muralla de la ciutat, així com  el Parc Ausiàs March de la localitat. “Els nostres alcaldes i alcaldesses han deixat de banda les grans inversions i aposten pels projectes de menor magnitud que contribueixen al benestar de les persones i a la reactivació de l’economia local, a través de les inversions financerament sostenibles que, des de la Diputació de València, afavorim que arriben als municipis de les comarques de València”, ha remarcat.

Per la seua part, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha agraït que la Diputació “haja estat sensible a les necessitats d’aquells municipis en especials dificultats econòmiques, com és Gandia”. En aquest sentit, Morant ha explicat que la corporació provincial ha destinat un total de 2.700.000 euros dintre del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS), que varen estar destinats “a 47 projectes amb gran repercussió en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, com són la reforma d’instal·lacions esportives, l’adequació de zones verdes, equipaments de patis de col·legis o rehabilitació d’habitatges socials per posar-los a disposició dels serveis de gestió de problemes de desnonaments, entre d’altres. “Unes actuacions acords amb l’esperit de la Diputació de València de millorar la qualitat de vida dels ciutadans que a Gandia l’hem aplicat a la perfecció”, ha incidit.

D’altra banda, la vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, ha remarcat que la filosofia de l’equip de govern local radica en “mirar per les persones i per la seua qualitat de vida”, i en eixe objectiu, ha apuntat, “s’han millorat les infraestructures, però també l’economia de la ciutat”.