La vicepresidenta del Patronat de Turisme i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha visitat avui en el Centre del Carme la cèlebre falla “Renaixement”, una instal·lació artística creada l’arquitecte Miguel Arraiz per al Burning Man de 2016 amb el suport de València Turisme, entre altres institucions valencianes.

Segons ha explicat Pilar Moncho, “des de València Turisme recolzem totes aquelles manifestacions que posicionen València i el seu territori com a destinació excel·lent des de perspectives avantguardistes i que obrin portes a nous mercats internacionals”.

Moncho i Arraiz han visitat la instal·lació, coneguda també com “la falla que no es crema” ja que per motius mediambientals no va ser encesa en el desert de Nevada, on es va exposar amb motiu del Burning Man celebrat en l’estiu passat.

Actualment, i fins al pròxim 26 de març, s’exhibeix en el Claustre del Centre del Carme on tampoc es cremarà per l’entorn patrimonial. No obstant açò, tal com Arraiz ha explicat a Pilar Moncho, la instal·lació fallera i artística es traslladarà posteriorment a Torrent on, finalment i coincidint amb la celebració del 9 d’Octubre, sí se sotmetrà a la calor de les flames.