Els agricultors de Beniarjó i el Real de Gandia podran accedir a les seues terres sense fer un rodeig de fins a 10 quilòmetres. El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, han mantingut una reunió amb l’alcalde de Beniarjó, Marc Estruch, per a ultimar la restauració del pont que connecta ambdues localitats de la comarca de La Safor.

La intervenció s’ha confirmat després de l’aprovació en el ple aquest dimarts la transferència de 452.981,76 euros, quantia total de les obres, de l’àrea de Cooperació a la de Carreteres. La infraestructura va quedar greument danyada després de les pluges de la tardor de 2007, que van provocar l’ensulsiada d’una part del pont i van inhabilitar l’ús tant per al tràfic com per al pas de vianants.

“Els camps de taronja ja estan patint prou, com per a complicar-los el treball als agricultors”, s’ha lamentat Marc Estruch, alcalde de la localitat. Estruch ha recordat que els treballadors de la terra deuen fer un rodeig de fins a 10 quilòmetres per a accedir als seus camps, ja que molts es troben fora del terme municipal.

Per la seua banda, els diputats Pablo Seguí i Emili Altur preveuen que la licitació i execució de les obres, una reivindicació històrica dels agricultors dels municipis, estiga acabada en la primera meitat del pròxim any. “Estem satisfets de saber que la maquinària ja està en marxa i poder donar-los una data als nostres veïns”, ha agraït l’alcalde de Beniarjó.