Viktorija Pilatovic protagonitza aquest, 8 de setembre, el concert que tindrà lloc al Centre Cultural La Beneficència dins del cicle del programa musical ‘Estiu a la Bene’, un serial organitzat per l’àrea de Cultura de la Diputació de València que va començar a juliol i finalitza el 29 de setembre.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha mostrat la seua satisfacció amb aquest programa perque està complint l’objectiu que es marcaren de “promoure a músics valencians emergent i donar a conéixer grups estrangers de prestigi que no són coneguts a Españya”.

Viktorija Pilatovic és una veu referent al jazz. A l’edat de 6 anys va començar a tocar el piano clàssic, després, en 2007, va iniciar els seus estudis de Llicenciatura en Jazz Vocal a l’Acadèmia Lituana de Música i Teatre. En 2010, Viktorija es va trasladar a Holanda per a continuar amb els seus estudis de jazz al Conservatori Prins Claus. A l’Acadèmia va evolucionar com a intèrpret comprenent des de jazz tradicional fins jazz contemporani, fusionant estils i colors. En 2011, va guanyar el tercer premi al concurs “Nederland Vocalisten Jazz”.

Des d’agost de 2013 Viktorija Pilatovic és profesora d’Interpretació Vocal de Jazz al Berklee College of Music de la USFQ.

Diferents estils de música en 14 concerts

L’àrea de Cultura de la Diputació de València organitza el cicle ‘Estiu a la Bene’, un programa destinat al públic valencià i els visitants de la ciutat que es celebra la nit dels divendres de juliol, agost i setembre. Un total de 14 concerts amb la presencia de diversos estils musicals que passen pel pop, blues, jazz, o soul.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha manifestat sobre aquest proposta que “és una alternativa cultural i d’oci a un lloc excepcional i que, a més, com és amb entrada gratuïta, apropa molts tipus de música a totes les persones que vullguen escoltar-la i ballar-la”.

Per a asistir, sols es té que sol.licitar l’entrada gratuïta a travès de la página www.labeneficencia.es o dirigir-se al punt d’informació ubicat al vestíbul del centre (C/Corona, 34) totes les setmanes de concert, des dels dimarts fins al mateix dia del concert, en horari de 10 a 20 hores, tenint en compte que el repartiment d’entrades depén de l’aforament permès.

Els pròxims concerts del 15, 22 i 29 de setembre comptaran amb l’actuació indie-fussió, “Rascanya” i “Domisol sisters”, respectivament.