El Patronat de Turisme de València tanca el calendari anual de fires d’àmbit estatal amb la seua participació, des d’ahir i fins al diumenge, en la Fira Internacional del Turisme d’Interior, INTUR 2017, a Valladolid.

Intur s’addhereix a la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible i per açò la “sostenibilitat” és un dels eixos argumentals de la fira perquè “en turisme d’interior trobem nombrosos exemples de compromís per part d’administracions i empreses perquè el viatger trobe destinacions i serveis que complisquen amb els criteris de sostenibilitat”, sostenen els organitzadors de la fira.

Intur és una fira en la qual tenen cabuda totes les formes del turisme d’interior: des de destinacions urbanes fins a espais naturals, museus, rutes històriques, esdeveniments literaris i musicals, allotjaments, transport, enoturisme, gastronomia, oci familiar, turisme de negocis… una amalgama de propostes per a descobrir.

El Patronat de Turisme, a través de la seua marca València Turisme, ofereix des de l’expositor de l’Agència Valenciana del Turisme els nous productes turístics valencians especialitzats en turisme actiu, gastronomia i cultura.

A més, en aquesta edició i per primera vegada, València Turisme participa en Intur-Negocis, un mercat de contractació especialitzat en turisme d’interior en el qual més d’un centenar de compradors d’àmbit estatal i internacional reben en les seues taules de treball als venedors.

D’altra banda, en el transcurs de la fira se celebra “CEAV Valladolid Travel Day Intur 2017”, un workshop organitzat per la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) en el qual participen 50 agències de viatge i també el Patronat de Turisme de València i la Fundació Turisme València.