El diputat de modernització i desenvolupament de l’administració electrònica, Ivan Martí, ha acudit aquest matí a València a la inauguració de l’encontre E-TIC titulat “Transformació digital”. A aquesta apertura ha acompanyat al diputat, Luís Hernes Prat, director de “Avante”.

Ivan Martí ha mostrat el seu agraïment a aquests encontres: “Per la difusió de la transformació digital.” I ha afegit que des de la Diputació “és un objectiu que ens marcarem en la legislatura, transformar la Diputació per dins i per fora amb els ajuntaments mitjançant l’administració electrònica”. “Hem posat en marxa una plataforma ‘I-pobles’ que ens permetrà començar aquest camí que ens permeta intercomunicar-nos entre les administracions, per a apropar les institucions a la ciutadania i millorar la seua qualitat de vida ” ha conclòs.

A aquest encontre es tractaran, a diverses exposicions i col·loquis, la transformació digital de l’administració i les empreses. Tractant els diversos aspectes dels dos àmbits com: Optimització de processos, males pràctiques o lluita contra la corrupció, entre d’altres.

Què és els encontres E-TIC?

Els encontres E-TIC, sorgiren a Andalusia en 2007 com una iniciativa de “Avante” per a cobrir un espai a la divulgació tecnològica d’alt nivell a aquesta comunitat autònoma. Per a tenir més difusió i apropar-lo a més professionals, aquests encontres es celebren en dies consecutius a Sevilla i Málaga o a Sevilla i València.

Des de la seua creació, els encontres E-TIC han tingut com a objectiu posar l’atenció en un interès tecnològic, analitzant a l’encontre les diferents visions (de fabricants, integradors, clients finals i usuaris mitjançant la participació activa) que aporten al tema la seua pròpia visió.