El diputat de Modernització i Desenvolupament de l’Administració Electrònica, Ivan Martí, intervé aquest dimecres en l’obertura de la Jornada Big Data. Situació i Reptes de la Transformació Digital en les empreses valencianes, que organitza la Càmera de Comerç de València conjuntament amb el BBVA.

Aquesta jornada, orientada a pimes i empreses de la demarcació de València, pretén ajudar les mercantils en l’impuls de la digitalització dels seus processos i negocis, amb la finalitat d’incrementar la seua productivitat i competitivitat, a més de proporcionar-los les claus per poder donar el salt a nous mercats.

Amb anterioritat a la intervenció d’Ivan Martí, el president de la Càmera Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València, José Vicente Morata, serà l’encarregat de donar la benvinguda als assistents i donar pas al responsable de Modernització i Desenvolupament de l’Administració Electrònica de la Diputació de València. També hi intervindrà en l’obertura de la jornada el director regional Est del BBVA, Carlos Rodríguez.

Posteriorment, l’economista en cap del BBVA Research, Miguel Cardoso, abordarà la situació i reptes de la transformació digital en les empreses valencianes. Li seguirà Javier García, data project manager del BBVA, qui exposarà les línies de treball sobre big data i la seua aplicació. Finalment, tindrà lloc un col·loqui amb la participació conjunta dels ponents representants de l’entitat bancària.