El diputat de Cultura, Xavier Rius, presentarà aquest divendres, 16 de febrer, les línies estratègiques i els diferents programes culturals d’aquest departament per al present exercici 2018. A la cita assistiran els representants d’alcaldies, regidories i departaments de cultura dels municipis de les comarques valencianes. Aquesta jornada informativa, la qual se celebra per tercer any consecutiu, tindrà lloc a la sala d’actes del Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), amb la intenció de donar a conèixer el conjunt de projectes orientats al foment i promoció de la cultura, i per als quals es compta amb una dotació pressupostària global d’11.874.794 euros.

En la presentació, juntament al diputat, hi participaran els tècnics i directors dels programes de Cultura de la Diputació de València, els quals atendran els representants municipals i donaran resposta a les sues qüestions en matèria de sol·licitud, gestió i execució de les diferents convocatòries promogudes pel departament.

Una trobada, en definitiva, que servirà per establir una interrelació oberta entre la corporació provincial i l’administració local, per tal de donar compte de les novetats impulsades des de l’Àrea de Cultura, a més de conèixer les experiències, valoracions i propostes de millora formulades per part dels responsables i tècnics de cultura municipals.