La responsable del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s’ha desplaçat a Berlín per a acudir a la Fira Internacional de Turisme ITB en la qual València Turisme disposa d’un espai expositiu en el Spanien Pavillon en col·laboració amb l’Agència Valenciana del Turisme.

A la seua arribada al recinte, la diputada ha mantingut diverses reunions de treball amb prescriptors turístics alemanys en les quals ha reivindicat l’autenticitat dels productes turístics valencians com a reclam excel·lent “no solament per a atraure més visitants alemanys, un mercat tradicionalment amic del nostre territori, sinó per a consolidar aquestes visites i fomentar així l’empresa turística valenciana com a sector econòmic estable i de futur”.

En l’espai expositiu de València Turisme tenen presència activa Gandia, atès que és una de les destinacions valencianes preferides pel mercat alemany, i també una delegació d’empreses turístiques de les comarques valencianes d’allotjament experiencial i cicloturisme.

Nou catàleg de productes en alemà

Com a novetat, València Turisme s’acosta al mercat alemany amb un renovat catàleg de productes turístics valencians editat en alemà.

El Patronat de Turisme acudeix a aquesta gran cita del turisme europeu amb l’accent posat en la promoció dels productes mediambientals, a més de presentar un ampli catàleg de propostes especialitzades en gastronomia i cultura de les comarques valencianes.

Afermar llaços amb el sector turístic alemany

El certamen de Berlín és clau per a presentar les noves opcions turístiques que marca el territori valencià i afermar el contacte ja establit amb touroperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats, així com amb l’Oficina de Turisme Espanyola a Berlín.

En aquest sentit, cal destacar l’assistència de Pilar Moncho a la recepció oficial organitzada per l’Ambaixada d’Espanya al sector turístic espanyol i alemany.

La ITB Berlín es dedica durant els tres primers dies al públic professional, mentre que els dos últims al públic en general.