El Patronat de Turisme de València acudeix amb la seua marca “València Turisme”, per segon any, al Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques MEDSEA 2018, que s’inaugura avui i romandrà obert al públic fins al diumenge, 18 de març, en la Institució Firal Alacantina (IFA).

El Patronat de Turisme cedeix el seu espai per a donar el màxim protagonisme a les empreses turístiques del sector. Així, estaran presents empreses nàutiques d’Oliva, Cullera i Canet d’en Berenguer: Oliva Surf, F-One Proshop Center, Charter Marcel Pesca Altura, Kite Paradise, Centro de Buceo Delfín, Centro de Buceo Costa Palancia i Kite Boarding Oliva.

MEDSEA 2018 està dirigida al públic professional i també al consumidor final, i reuneix a fabricants i venedors de materials de busseig, apnea, snorkel, pesca submarina, surf, kite surf, kaiak mar, paddle surf, wind surf, etc, a més de centres de busseig i apnea, escoles de surf, fabricadors de compressors, agències d’assegurances, tallers de reparacions, agències de viatges, oficines de turisme, agències certificadores i federacions esportives.