L’Àrea de Cultura de la Diputació col·labora a un documental sobre la vida del pintor Josep Renau

L’Àrea de Cultura de Diputació de València ha col·laborat al documental sobre la vida del pintor valencià Josep Renau. Aquest documental, amb el títol “Josep Renau. L’art en perill” es pre-estrenarà aquesta vesprada a la Filmoteca Valenciana a les 20 hores.

Aquest llargmetratge, dirigit per Eva Vizcarra i Rafael Casañ, és un documental d’Endora Produccions i mostra les veus i els testimonis de, entre d’altres: Marta Hoffman (artista i amiga de Renau), José Miguel G. Cortés (director de l’IVAM), Fernando Bellón (biògraf de Renau), Manuel García (crític d’art) i Doro Balaguer (impulsor de la Fundació Josep Renau).

A “Josep Renau. L’art en perill” es poden veure localitzacions d’Alemanya i València, llocs com el barri de El Cabanyal, l’IVAM o el Centre del Carme són punts que es poden veure al llarg del documental. Un documental que ha comptat amb la col·laboració de l’àrea de cultura de la Diputació de València, l’Institut Valencià de Cultura, Televisió Espanyola i À Punt. Per la seua banda la financiació ha estat a càrrec de l’ens privat “Intertronic”.

 

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *