PechaKucha Night València torna aquest divendres 6, a les 20 hores, al Centre Cultural La Beneficència, per a celebrar l’encontre de dissenyadors que a la ciutat de València organitza per Eina Cultural, responsable del magazine digital DissenyCV i la revista en format paper, Dúplex i que compta amb el suport de l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

PechaKucha Night aposta per obrir l’espectre de participants, donant cabuda, a més de dissenyadors gràfics i de producte, a altres professionals relacionats amb la cultura visual, como il·lustradors, arquitectes, interioristes o fotògrafs.

11 participants amb un perfil emmarcat al disseny i la cultura visual                          

A la 27 edició d’aquests encontres, participen les dissenyadores gràfiques Lucía Meseguer i Ángela Sabio o el dissenyador de producte, Jorge Herrera.

Altres convidats són Manuel Martínez Torán, Director de FabLab València; Alberto Adsuara, professor d’ESAT, fotògraf i cineasta; Jose Martí, cap visible de l’estudio responsable de l’Alqueria del Basket de València Basket Club; el fotògraf Tono Giménez; i els dissenyadors Diego Mir i Helena Olcina, que parlaran de les campanyes gràfiques realitzades per a el col·lectiu “Per l’horta”.

La nova edició de PechaKucha Night reunirà també a La Beneficència a Lola Barcia i Marinela Forcadell (Fotolateras, especialitzades en fotografia estenopeica); l’empresa alacantina ACTIU (guanyadora del Premi Nacional de Disseny) o The Valencianer, revista sobre il·lustració, promoguda des de APIV.

PechaKucha Night  i la Casa de la Caritat

Por primera vegada, PechaKucha Night València obre les seues portes a entitats benèfiques amb el propòsit de que expliquen a la audiència el seu projecte col·laboratiu. En aquesta ocasió, l’entitat invitada és la Casa de la Carita, que estarà representada pel seu president, Luis Miralles.

Cartell de Virginia Lorente i col·laboradors

El cartell d’aquesta edició ha sigut realitzat per la il.lustradora i arquitecta Virginia Lorente, prenent els taulells creats per Carmen Calvo per a La Beneficència com a inspiració.

La música correrà a càrrec d’Àlex Serrano i IBECK, del col·lectiu Chromatic Dj’s. Un acte que servirà de marc per a la presentació del sèptim número de la revista Dúplex, publicació impresa per La Imprenta CG.

L’entrada a PechaKucha Night València edició 27 és lliure i gratuïta fins completar aforament.