La nova programació de Promoció de València Turisme en el cub #visitcomarquesvalència ha arrancat aquesta setmana amb la presentació de dues propostes enològiues: el pla d’actuacions 2018 de la “Ruta del Vino Utiel-Requena” i l’experiència “Un día entre Viñas”.

El director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles, ha participat en tots dos esdeveniments i ha recordat que València Turisme ha obert el nou espai de promoció turística “per a posar en valor els productes turístics valencians i presentar de manera periòdica els nostres recursos, experiències i accions en un punt estratègic com La Marina de València”.

Wine Academy i Bus del Vi

Els responsables de la “Ruta del Vino” han qualificat el cub #visitcomarquesvalència de “escenari perfecte” per a exposar les diferents actuacions programades per a promocionar el turisme d’interior de la Comunitat Valenciana basat en l’enoturisme.

Segons Rosa Vives, representant de la Ruta del Vi, “enguany apostem fortament per la promoció en Xarxes Socials, i en la pròpia web de la ruta www.rutavino.com, com a aparador turístic, a més de la participació en fires nacionals i internacionals de turisme amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de València”.

Entre els esdeveniments programats per Ruta del Vino per a 2018 destaquen el III Fòrum d’Enoturisme fixat per al 25 abril a Requena, Wine Academy I i II durant els mesos de maig a juny i novembre a desembre respectivament, així com la “Cata de Estrellas” en el mes d’agost i el Dia Europeu d’Enoturisme al novembre.

Com a productes, Ruta del Vino posarà en circulació el Bus del Vi amb eixides garantides des de València tots els dissabtes de l’any per a conèixer el territori i la cultura del vi, a més de les diferents ofertes d’allotjaments, restaurants, cellers, turisme actiu que es poden reservar a través de la web de ruta.

“Un día entre Viñas”

També aquesta setmana, el cub #visitcomarquesvalència ha albergat la presentació de la proposta turística experiencial “Un dia entre Viñas”, de l’empresa Globality. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Patronat de Turisme de València i de la Fundació Turisme València per a oferir alternatives al turisme de sol i platja del territori valencià.

“Un dia entre Viñas” és una experiència original i única entorn del món del vi que inclou visita a vinyers i cellers, tast amb enòleg i dinar gourmet en els cellers Chozas Carrascal, Aranleón, Pago de Tharsys y Vegalfaro, a més de tres actes especials en Bodega Arráez, Domino de la Vega i Vera de Estenas.