El proper diumenge, 1 de juliol, l’obra “La gran final” d’Escena Erasmus arriba a la localitat de Salem, situada a la comarca de La Vall d’Albaida. A l’espectacle, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura del municipi a les 20:00, assistirà el diputat de l’àrea de Cultura, Xavier Rius.

L’actuació a Salem és l’equador de la gira 2018 d’Escena Erasmus, una gira que ha recorregut les localitats de: València, Benifaió, Alaquàs, Bonrepòs i Mirambell, L’Alcúdia de Crespins, Ontinyent, Iàtova i Xella. Aquesta ruta recorrerà les pròximes setmanes Gandia, el dia 12 juliol, Almoines, dia 13, Caudete de Las Fuentes, el dia 14 i finalitzarà el 15 de juliol a la Plaça Major de Carrícola.

L’espectacle “La gran final” tanca la trilogia que començà amb “El circ de la frontera” (2016) i “La fira invisible” (2017), l’obra ens transporta a l’Europa de 2038, on una hipotètica selecció europea de futbol arriba a la final del Mundial. Esta selecció està formada per jugadors que han arribat al continent com a refugiats.

“La gran final” és un espectacle interpretat per 16 actors i actrius d’11 nacionalitats diferents (Polònia, Alemanya, Camerun, Gàmbia, Itàlia, Síria, Eslovàquia, França, Suïssa, Colòmbia i Espanya), que demostraran sobre l’escenari que és possible treballar junts i superar les diferències.