La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha felicitat a la Federació d’Oci i Turisme (FOTUR) per l’organització de “La Mar de Tapes” que durant el cap de setmana vinent oferirà excel·lents plats en els restaurants de la Marina de València com a activitat complementària als festivals Mare NOstrumXperience, València Music Experience i 90sLoveU.

“La col·laboració entre institucions i empreses ha sigut l’element clau per a organitzar aquest gran esdeveniment que, compartim i aplaudim i que omplirà de públic La Marina, que a més és la nostra particular finestra oberta al turisme i al Mediterrani”, ha comentat Pilar Moncho.

En la presentació de “La Mar de Tapes” també han participat el director de la Marina, Vicent Llorens; el responsable de Fotur, Juanjo Carbonell, el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles, i Javier de Andrés, en representació dels empresaris de la Marina.

Un passaport gastronòmic amb avantatges

Tots els locals de la Marina de València estan integrats en el projecte i cada col·laborador participa amb una tapa característica i amb nom propi.

Les tapes estan elaborades amb productes autòctons de València i la seua degustació propiciarà els distintius amb els quals completar el passaport “Mar de tapes” i obtenir així diferents gratificacions com ara sopars, entrades a concerts i fins i tot un viatge per a quatre persones.