La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha obert avui el primer workshop entre receptius i empreses valencianes de producte turístic organitzat pel Patronat de Turisme de València en el Cub dels Comarques. “Aquesta presa de contacte és fonamental per a connectar els grans receptius amb nous productes turístics valencians i facilitar que el nostre territori isca al mercat com una destinació excel·lent, amb experiències turístiques innovadores, autòctones i de qualitat”, ha assenyalat.

Més de 30 representants d’empreses turístiques valencianes s’han donat cita en el Cub dels Comarques per a presentar les seues propostes i experiències als tres receptius que van sol·licitar al Patronat aquest taller de treball: DMC Spain Tours, Trovalia i Turiart.

Després de les paraules de benvinguda de la màxima responsable de l’Àrea de Turisme, el director del Patronat, Evarist Caselles, ha felicitat tots els assistents “per creure en noves formes de gestió que cerquen, per damunt de tot, l’excel·lència dels nostres productes”.

El Patronat de Turisme ha disposat tres punts de reunió en el Cub dels Comarques perquè, al llarg del matí, les empreses pogueren presentar els seus productes.

Jorge Lamirán, de DMC Spain Tours, ha qualificat la iniciativa de “molt interessant perquè de vegades ens costa cercar o detectar noves empreses. Necessitem coses noves per a oferir experiències interessants en els nostres catàlegs de serveis, i competir al costat d’altres destinacions europees al mateix nivell de qualitat i professionalitat”.

Per la seua banda, Raúl Caldevilla i Francisco Ledesma, de Trovalia, han assenyalat la necessitat de dinamitzar el territori amb nous productes en destinació i anar valorant i analitzant la seua idoneïtat i capacitat d’adaptació als gustos dels viatgers i visitants.

En la seua presentació, Marta Templado, de Turiart, ha agraït la col·laboració de la Diputació de València per a l’organització de la trobada. “El que al juliol va ser un suggeriment, avui és una realitat. Gens és fàcil a la primera però l’objectiu sempre és apostar per bons professionals”.

Receptius i empreses han coincidit en valorar l’experiència com “una iniciativa que ha oferit noves vies per a treballar amb nous agents i productes turístics”.