ls espais esportius municipals de Catarroja han sigut rehabilitats i renovats amb la inversió de més de 785.000 euros dels fons que ha rebut la localitat a través dels distints plans d’ajudes reglades de la Diputació de València. La vicepresidenta de la institució provincial, Maria Josep Amigó, ha assenyalat durant la visita que ha realitzat al municipi de l’Horta Sud junt amb l’alcalde, Jesús Monzó, que “l’autonomia municipal per la que hem apostat des de l’inici, ha funcionat”.

Segons ha indicat Amigó, “a Catarroja eren necessàries diverses actuacions en les instal·lacions esportives, i l’equip de govern local, des de la seua autonomia municipal, ha decidit dur endavant aquestes inversions que eren importants per als veïns i veïnes del municipi”. La vicepresidenta ha incidit en què “la rehabilitació d’aquests espais era una reivindicació històrica dels clubs de futbol de Catarroja i del veïnat, i que hagen pogut dur-la endavant és un motiu de gran satisfacció”.

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, ha explicat que “el poliesportiu municipal, a l’any 2015, registrava moltes reclamacions dels clubs esportius perquè les instal·lacions tenien moltes deficiències”. Monzó ha afegit que “aquestes inversions són importants per al municipi i han sigut possibles gràcies als fons que hem percebut des dels plans reglats de la Diputació”.

Les millores del poliesportiu són, com ha incidit l’alcalde, “substancials, ja que es tracta d’un poliesportiu antic que havia sigut reformat anteriorment, però que en aquesta legislatura han sigut majors i, sobre tot, s’han realitzat en base a les necessitats que ens han transmès els clubs, i hem fet un avanç molt important”.

L’ajuntament de Catarroja ha invertit en la millora de la infraestructura esportiva municipal 785.195,98 euros dels fons percebuts a través dels Pla d’Obres i Serveis Municipals (SOM), el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) o el Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) que desenvolupa la Diputació de València.

La rehabilitació de les instal·lacions del camp de futbol municipal s’ha sufragat amb un total de 403.578 euros. La millora d’aquests espais ha inclòs la renovació dels vestuaris, el condicionament de les grades i dels lavabos, el canvi de la gespa, i la substitució dels quadres elèctrics i de les torres d’il·luminació del camp.

Les inversions per a la millora de l’equipament esportiu de Catarroja també han inclòs el condicionament integral de les pistes de tenis del poliesportiu municipal i del frontó amb 290.554,12 euros. A més, el consistori de Catarroja ha destinat 74.906,26 euros a la instal·lació de noves bancades per a l’estacionament de bicicletes a distints espais públics del municipi.