València Turisme felicita ‘Expovacaciones Bilbao’ pel seu 40 aniversari i acudeix a la fira basca amb nous productes turístics

El Patronat de Turisme de València presenta des de hui fins al diumenge les novetats de l’oferta turística del territori valencià en la fira ‘Expovaciones’ de Bilbao, que enguany arriba a la seua quarantena edició.

També assisteixen al certamen com a coexpositors de València Turisme, els municipis d’Alboraia, Cullera, Gandia, Requena, Sagunt, Canet d’en Berenguer i Sueca.

El basc és el principal mercat turístic estatal amb una mitjana d’allotjament en la Comunitat Valenciana que supera els 10 dies.

Euskadi compta amb una dels millors ràtios turísticas que converteix aquesta fira en una cita imprescindible per a realitzar promoció turística de les noves experiències turístiques incloses en els renovats catàlegs de productesi destinacions turístiques 2019 .

Més de 400 expositors participen en Expovacaciones, on estan presents agències de viatges, majoristes, companyies de transport, organismes oficials, hotels i oficines de turisme internacionals, entre altres sectors.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *