El Patronat de Turisme de València promocionarà el catàleg de productes turístics de les comarques demà divendres, 7 de juny, en el workshop que l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges (AEVAV) celebrarà al Castell-Palacio d’Alaquàs.

 

L’organisme autònom de la Diputació col·labora en aquesta acció turística i, a més, participa com a expositor per a presentar les novetats turístiques del territori valencià. València Turisme acudirà acompanyat per Ruta del Vino Utiel-Requena, Huerto San Eusebio, Hotel Cullera Holiday, Calderona Viva, Navaesport, Genesis Tourism & Beer, Vía Heráclia i Arca Cultural.

 

Els principals proveïdors del sector turístic oferiran informació sobre totes les seues novetats en aquesta jornada de AEVAV que es desenvoluparà de 19.30 a 22.15 hores i finalitzarà amb un sopar.

 

L’assistència és gratuïta i està oberta a totes les agències de viatges. És necessari inscriure’s enviant un correu a [email protected].

 

Creada en 1977 i amb 251 agències associades i més de 280 punts de venda en l’actualitat, AEVAV és una de les principals associacions del nostre país.

 

El Castell-Palacio d’Alaquàs, és una mansió nobiliària del segle XVI, declarada Monument Històric Artístic Nacional. Posseeix característiques residencials, amb sostres ornamentats, taulells tradicionals i importants elements arquitectònics que anuncien el Renaixement.