L’Associació de camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana (ACGCBCV), de la mà i en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, Patronat de Turisme de València, Visit València i Patronat de Turisme de la Costa Blanca, ha estat treballant durant mesos en l’organització d’aquest espectacular esdeveniment que ha reunit la flor i la nata de la touroperació internacional de golf en l’emblemàtic camp del Saler.

L’acció va reunir 27 touroperadors internacionals vinguts de 17 països d’Europa, representants de 42 camps de golf i hotels de tota la C. Valenciana, així com a responsables de les institucions, Federació de Golf i l’ACGCBCV; Josep Gisbert -Director General de Turisme de la C.V.-, Evarist Caselles -Director de Turisme de la Diputació de València-, Miguel Ángel Pérez -Brand Manager de Visit  València-, Paula Meseguer -Directora de Comunicació i Màrqueting del Patronat de Turisme de la Costa Blanca, el President de la FGCV -Andrés Torrubia-, així com el President i Secretari General de l’ACGCBCV, Salvador Lucas i Ángel Llopes.

L’èxit en la convocatòria s’ha degut a la continuïtat en la celebració d’accions similars de promoció que l’ACGCBCV ha organitzat en col·laboració amb les institucions; Iagto Trophy a Alacant en 2017, Ryder Trophy en Paris en 2018 i ara aquest Experience Trophy en Valencia. La resposta dels touroperadors ha sigut entusiasta des d’un principi i, una vegada conclosa l’acció, les mostres d’agraïment i felicitació han sigut múltiples, així com la ferma voluntat de continuar promocionant i comercialitzant la destinació en els seus mercats, havent-se complit d’aquesta forma el gran objectiu de posicionar la destinació un escaló per damunt del seu actual estatus en el mapa turístic internacional.

El Patronat de Turisme de València va organitzar, amb la col.laboració de l’Associació de Vela Llatina de Silla, un tour especialitzat en vela llatina en l’Albufera amb l’objectiu de promocionar una de les experiències autòctones més emblemàtiques del territori valencià.

El sopar de lliurament de premis es va realitzar a l’hotel Balneari Les Arenes i va ser el moment dels discursos. El director general de Turisme, Josep Gisbert, va agrair “als touroperadors l’haver-se desplaçat a la nostra terra per a conéixer la nostra magnífica oferta de golf, així com els atractius avantatges de la destinació com el clima, la cultura i gastronomia i, sobretot, l’hospitalitat de les gents de la Comunitat Valenciana”.

Miguel Ángel Pérez, Brand Manager de Visit  València, també es va dirigir als presents per a agrair “l’ACGCBCV l’haver triat la ciutat de València com a seu d’aquest importantíssim esdeveniment de promoció, que ha sigut un total èxit de convocatòria ja que no és gens fàcil que una sola destinació puga congregar als touroperadors més importants d’Europa”.

Andrés Torrubia, president de la FGCV, va dir “estar molt orgullós que tants i tan importants professionals europeus hagueren assistit a aquesta acció”, també va afegir “que la Federació continuarà donant suport decididament als camps de golf en aquesta labor tan important de promoció de la nostra destinació”

Salvador Lucas, president de l’ACGCBCV, va agrair “la massiva assistència a l’esdeveniment i la seua aposta per promocionar la nostra destinació”, va agrair també “a totes les institucions i a la Federació el suport que està brindant al sector del golf” i va concloure ressaltant “l’enorme retorn que aquestes accions de promoció estan generant en la destinació per a tot el sector turístic”.

El “Costa Blanca – València Region Experience Trophy” serà una nova fita per al golf de la regió que repercutirà no solament en els camps de golf, sinó en tot el sector turístic en general; hotels, restaurants, comerços, transports, etc. ja que aquest esdeveniment consolidarà la tendència alcista del turisme de golf en la destinació i impulsarà en els pròxims anys un augment en el nombre de països els golfistes dels quals triaran la Comunitat Valenciana com a destinació per a les seues vacances de golf.

El sector del golf pot presumir d’haver tornat a unir a institucions públiques, patronal i federació esportiva per a sumar esforços en pro d’un gran objectiu comú: potenciar el turisme de golf que tanta riquesa i llocs de treball està generant en la destinació.