La Diputació de València celebrarà aquest dimecres, 10 de juliol, el ple de constitució de la nova corporació provincial, en el qual prendran possessió dels seus càrrecs els 31 diputats i diputades que representaran a la institució en els pròxims 4 anys i s’elegirà al president.

L’acte donarà començament a les 11.30 hores al pati de la Batlía, en l’entrada principal de la Diputació, on el president en funcions, Toni Gaspar, i la resta de diputades i diputats rebran a les autoritats, entre les quals es troben el president de la Generalitat, Ximo Puig, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio. Entre les 11.30i les 11.50aproximadament, els mitjans gràfics (fotògrafs i càmeres de televisió) tindran accés al pati de la Batlía per a prendre imatges de la recepció.

A continuació, els mitjans gràfics seran acompanyats fins al saló de plenson, durant els 5 minuts previs al començament de la sessió d’investidura, podran prendre imatges de l’entrada de les autoritats i una vista general de les noves diputades i diputats en els seus escons. Abans d’iniciar-se aquest ple extraordinari, els mitjans gràfics hauran d’abandonar el saló de plens i podran continuar el seu treball en altres zones habilitadesque els indicaran els responsables de Comunicació de la Diputació.

En finalitzar la sessió plenària, les autoritats i els integrants de la nova corporació provincial es desplaçaran fins a l’escala imperial, al costat del pati de la Scala, on els mitjans gràficspodran prendre imatges.

La resta de professionals dels mitjans de comunicació que assistisquen a l’acte han d’accedir igualment per l’entrada principal de la Diputació, on recolliran la seua acreditació de mans dels responsables de Comunicació. Tot el personal de Premsa, incloses les ràdios i els mitjans digitals, serà situat a la sala de premsade la corporació, des d’on podran seguir en directe el desenvolupament del ple d’investidura, amb les intervencions del president i els portaveus de tots els grups polítics amb representació en la institució.

Les televisions i els mitjans digitals tenen a la seua disposició, en el document que s’adjunta, els codis per a accedir al senyal de la retransmissió en directedel ple. No hi haurà atenció directa a mitjans ni abans ni després de l’acte d’investidura, que finalitzarà amb la foto oficial de la nova corporació al final de la sessió plenària.

A la sessió d’investiduraque tindrà lloc en el saló de plens tindran accés solament la fotògrafa de la corporació i un fotògraf de l’agència EFE, que podran subministrar el material a la resta de mitjans interessats en instantànies concretes captades durant l’acte.

Quant a les imatges d’aquest ple, el servei de Comunicació de la Diputació pujarà a la seua FTP els bruts de la jornada, que podran descarregar-se directament utilitzant les claus que recordem a continuació:

ftp.dival.es

usuari: audiovisualesdv

contrasenya: audiovisualsdv

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia:Dimecres, 10 de juliol de 2019

 

Lloc:Palau de Batlia, Plaza Manises, 4

 

Hora:

 

11.30 hores.Accés per entrada principal i acreditacions. Els mitjans gràfics poden prendre imatges de la recepció d’autoritats al pati de la Batlía i la resta de professionals dels mitjans de comunicació accediran a la Sala de Premsa, des d’on poden seguir en directe l’acte d’investidura.

 

11.55 hores.Els mitjans gràfics poden prendre imatges abans de l’inici del ple d’investidura.

 

13.00 hores (aprox.).Finalització del ple i foto de la nova corporació en l’escala imperial.

 

NOTA IMPORTANT

 

No hi haurà atenció directa a mitjans ni abans ni després de la sessió d’investidura. Els mitjans gràfics podran prendre imatges en els moments indicats en aquesta convocatòria i la resta de professionals podran seguir en directe l’acte des de la sala de premsa, on hi haurà disponible connexió per a ràdios.

 

El servei de Comunicació de la Diputació posarà a la disposició dels mitjans el material audiovisual necessari, així com el senyal de la retransmissió en directe(s’adjunta en un document Word en aquest enviament) i les fotografies de la sessió d’investidura, a les quals també tindrà accés l’agència EFE.