• Tots els diumenges a les 11:30 començaran les representacions complint les normes d’aforament, distància de seguretat i prèvia neteja de mans dels assistents
  • El centre cultural, que gestiona l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, presenta el 2 d’agost l’adaptació de ‘Hansel i Gretel’ per a teatre infantil en valencià

31/07/2020

El Centre Cultural La Beneficència, de la Diputació de València, obri les portes el diumenge 2 d’agost perquè el públic familiar i especialment els més menuts gaudisquen d’una oferta culturalamb diversió assegurada.

A les 11:30 del matí començarà l’obra de teatre infantil en valencià basada en el conte dels Germans Grimm ‘Hansel i Gretel’, que són dos germans, fills d’un llenyataire que, per no tindre prou diners, són abandonats al bosc. Els xiquets es troben una caseta de xocolate i dolços on viu una dona gran que els convida a passar malgrat que l’anciana resulta ser una bruixa. La Tourné Teatro serà l’encarregat d’escenificar este espectacle.

El diumenge dia 9 d’agost la representació ‘Circ Tornillo màgic clown’ estarà a càrrec de l’Associació Artistes Professionals; el dia 16, les xiquetes i xiquets podran gaudir amb les titelles de Tramant Teatre en la recreació de ‘Cyrano de Bergerac’; el diumenge dia 23 hi haurà Cantatitelles del grup Altereven, que interpretarà cançons de tota la vida a través d’un conte fantàstic ple de sorpreses; i el dia 30, per acabar el mes d’agost, Melodemodomies un recital poeticomusical, basat en poemes de Vicent Andrés Estellés, titolat ‘Un cant a la terra’.

Per a les citades representacions hi ha aforament limitat, i es imprescindible realitzar la reserva anticipadade l’entrada o acudir en temps abans de l’hora de començament del teatre.