• La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat les obres de rehabilitació ambiental acompanyada per l’alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent
  • Les obres de millora de l’entorn del barranc s’han executat dins del programa de recuperació d’espais degradats de l’àrea de Medi Ambient de la corporació provincial

06/10/2020

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha visitat amb l’alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent, les obres de millora del Barranc dels Fontetes de la localitat, executat dins del programa de recuperació d’espais degradats de la corporació provincial.

Segons ha explicat la vicepresidenta Maria Josep Amigó, “amb esta actuació s’ha aconseguit el poder realitzar un passeig segur i agradable, impedint l’accés a trànsit rodat i fomentant l’ús lúdic del lloc amb zones de descans, miradors, zones de jocs infantils i un observatoris d’ocells”.

Les obres han consistit en la revaloració del Barranc dels Fontetes, situat al sud-est del nucli urbà, possibilitant un itinerari per als vianants des del Pont de la Cava fins al pont de la CV-610, donant eixida al barranc pel Camí de Llutxent. Abans de l’actuació no era possible realitzar el recorregut degut a la presència de vegetació invasora, i per la dificultat per a creuar el propi llit del barranc.

Per a l’alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent, gràcies a este projecte “hem posat en valor el patrimoni hidràulic del lloc com és el Llavador de la Font Vella o el Pont de la Cava, entorns que ara podran ser disfrutats per la ciutadania”.

L’obres s’han adjudicat per un import de 40.660,38 euros dels quals la Diputació subvenciona el 85% amb 34.561,32 euros i l’Ajuntament assumix el 15% amb 6.099,06 euros.