El creuament entre el Camí Vell de Terol i la carretera que unix Petrés i Les Valls és un dels punts negres de circulació en el terme municipal de Sagunt. A causa de la gran afluència de trànsit i de la deficient visibilitat, són nombrosos els accidents que s’hi han produït.

Per a Quico Fernández, portaveu de Compromís per Sagunt, “la necessitat d’habilitar una redona per evitar els problemes és una vella reivindicació de l’Ajuntament a la Diputació, titular de la principal via. I a pesar que en moltes ocasions hem demanat a la institució rovincial que acometera l’obra, a hores d’ara no hi ha hagut una resposta positiva”, i per això explica que “tots els membres de Compromís que han estat els representant del Consell Agrari han demanat aquesta redona, ja que entenem que part important del trànsit està relacionat amb la ubicació del Col·legi Sant Vicent Ferrer, un centre que a més està sofrint els problemes derivats d’una falta de previsió. Cada dia centenars de vehicles estacionen en el mateix Camí Vell de Terol, una via sense espai per als vianants. Els alumnes han de caminar per la mateixa carretera exposant-se a un risc molt elevat.” continua Fernández “de fet el propi Ajuntament va decidir acometre el projecte aprofitant els importants recursos destinats pel Pla Confiança, tot i no ser el titular de la carretera, però finalment va decidir destinar el pressupost a una altra obra, el pavelló per al Handbol, que finalment està inacabat”, conclou el portaveu nacionalista.

Compromís en la Diputació de València i el seu represntant Emili Altur han contactat amb el Diputat de Carreteres i el cap de secció de Carreteres i han pogut comprovar “que estem davant d’un expedient viu que ha patit uns lleugers problemes tècnics vinculats a una gasística” i ha volgut anunciar “que realitzarem un prec en el ple de la diputació per a fer palés està situació i que la Diputació és mulle en este tema” en este sentit explica que “la diputació té un projecte més ambiciós que és una variant de la carretera de Petres i enganxe en l’AP7 però que açò no impedeix fer obres menor dins del projecte com ha passat en altres llocs, per exemple en la IV Planta”.