09/04/2021

La diputada de Modernització de la Diputació de València, Mentxu Balaguer, s’ha reunit amb el regidor de Modernització i Transparència de l’Ajuntament de Godella, Adolf Rodríguez, per conéixer les inquietuds del municipi de l’Horta Nord en materia d’Smart Cities.

La diputada ha recordat que des de l’àrea de Modernització i Informàtica de la Diputació s’han convocat les ajudes amb destinació a Smart Cities 2021. La convocatòria té un pressupost total de 2.000.000 euros per a enguany, amb un màxim de 20.000 euros per iniciativa i un percentatge mínim d’aportació del 80% per part de la corporació provincial. Estos imports estaran destinats a compra, instal·lació, configuració i integració de dispositius intel·ligents que envien les seues dades a la plataforma de la Diputació.

Com explica la diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, “donada la bona acollida de les anteriors convocatòries, enguany s’ha duplicat el pressupost total passant d’un milió d’euros en 2020 a dos milions en 2021, amb la intenció de poder subvencionar el màxim nombre de projectes”.