La setmana passada, a Burjassot, a banda de l’atemptat a l’autonomia dels valencians i les valencianes que ha perpetrat Alberto Fabra tancant RTVV, també vam tindre una cita important amb la gala del comerç, que organitza tots els anys l’Associació de Comerç i Serveis de Comerç de Burjassot.

El dia d’abans ja vam fer el sorteig del concurs d’aparadorisme i divendres ens vam reunir al Tívoli per a entregar els seus guardons anuals.

El Premi a la Continuïtat i la Innovació fou per a Francisco Pelufo, de “Gráficas Pelufo”, ací em teniu, en la meua vessant de regidor de promoció econòmica, amb el seu fill.

El premi popular d’aparadorisme el vaig entregar a “Fotografia i Disseny Anubis”. El tercer premi fou per a “Mercería Didal”, el segon va recaure en “Amavi Moda Infantil” mentre que el tercer premi fou per a “Evana”.

A la gala també van estar presents la directora general de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga, Jordi Sebastià, Alcalde de Burjassot i Roc Senent, gerent de CEMEF, Àrea de Promoció Econòmica.

Vull felicitar l’associació de comerç i el seu president, Dani Gantes, pel seu dinamisme i valentia en uns moments tant complicats per al comerç local. Enhorabona i endavant!