Aquest cap de setmana ha estat un d’eixos que no esborrarem mai de la memòria, gràcies a la indignitat del President de la Generalitat, que ens ha deixat sense senyal la nostra ràdio i televisió pública, acomiadant a vora 2.000 treballadors i treballadores.

Divendres estiguérem a les portes del centre de producció de Burjassot amb un bon grapat de companys i companyes de la Coalició Compromís.

altur_tancament_rtvv

Amb alguns d’ells també vàrem participar, dissabte, a la Trobada per la defensa del municipalisme, al Tívoli de Burjassot, per defensar els nostres serveis públics, davant l’atac que representa la reforma de la llei de règim local que vol aplicar el govern del PP.

altur_trobada_municipalista

I, de vesprada, amb companys i companyes de Burjassot, participàrem a la manifestació contra el tancament de RTVV, demanant eleccions anticipades ja.

altur_mani_rtvv

Això sí, també varem tindre temps per a que les meues amigues, Mònica Alvaro Cerezo i Teresa Garcia Muñoz, regidores de Compromís a Vila-real i a Sagunt, respectivament, saludaren Vicent Andrés Estellés.

altur_monica_teresa_estelles