Com a portaveu de Compromís a la Diputació de València és un plaer recórrer les nostres comarques i conèixer les diferents tradicions i esdeveniments culturals que ens fan més poble.

Divendres vam estar a Otos, commemorant el 25 d’abril amb l’Alcalde, Emili Mira Quilis, i companyes i companyes de Coalició Compromís de la Vall d’Albaida i la Safor, fent la ruta dels rellotges de sol amb Joan Olivares i raonant al voltant de la seua situació de com vehiculitzar les seues demandes mitjançant el grup de la Diputació.

altur_ausias_march

A la nit, vam tornar a Beniarjó, on vam estar fa unes setmanes reivindicant el pont sobre el Vernissa, participant, amb Compromís a la Safor-Valldigna als XXXIV Premis de Poesia “Ausiàs March”, una referència en tot el nostre àmbit lingüístic.

altur_xativa_micalets

I, finalment, diumenge vam estar amb el nostre futur eurodiputat, Jordi Sebastià, a l’homenatge als Maulets a Xàtiva amb el col·lectiu de Compromís per Xàtiva, on vam gaudir de la recreació històrica dels Micalets i des d’on vam eixir cap a Agullent, on, com altres anys, assistírem a l’entrada de Moros i Cristians, convidats per l’Alcalde, Jesús Pla, al costat del nostre diputat a les Corts, Joan Baldoví.

altur_baldo_moros_cristians

Tenim un País molt llarg i ple de costums que hem d’estimar i conservar, perquè com va deixar escrit el gran poeta del meu poble, Vicent Andrés Estellés: “No podran res contra un poble, alegre, unit i combatiu!”.