Hui és un dia dur, molt dur. Se’ns ha mort Mari Luz Andrés, regidora d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament de Burjassot i filla de José Luís Andrés Chavarrías, alcalde del 87 al 2011.

Encara no ens podem fer a la idea.

Ens has deixat un buit molt gran que ens resultarà molt difícil d’omplir.

Sempre has tingut la ma estesa per a treballar pel teu poble amb responsabilitat i coratge, disposada a donar la cara, sobretot en els moments més complicats. Et vull donar les gràcies pel teu esforç, per la teua dedicació, per la teua humilitat, per compartir amb mi les teus penes i també les teues alegries.

Has estat una companya lleial que ha sabut deixar de banda sigles i ideologies per a entregar-te en cos i ànima al bé comú. No em vull oblidar dels teus companys del grup socialista, Rafa, Olga, Pepe, Susana, Menero, Sonia i Mondragón que també ho estan passant malament.

Ni, per descomptat, de ton pare i ta mare, José Luís i Mari Carmen, la teua germana Yolanda, el teu home José Vicente i els teus fills, que no deixaran passar un dia sense trobar-te a faltar.

Mari Luz, la vida és molt injusta, te’n has anat massa prompte. Done gràcies a la vida per conèixer-te. Que la terra et siga lleu. Descansa en pau.