El ple de la Diputació de València ha aprovat per unanimitat la moció de Compromís en suport a les cooperatives de crèdit i caixes rurals valencianes.

La moció, sorgida del manifest de l’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria IUDESCOOP de la Universitat de València, insta a garantir el seu futur, tan necessàries per a la recuperació de l’economia valenciana.

Les Caixes Rurals i les Cooperatives de Crèdit són entitats financeres dedicades preferentment al finançament: del món rural de les cooperatives valencianes, i també dels sectors industrial i de serveis, amb una forta tradició històrica al nostre país.

L’economia valenciana necessita una banca pròpia i socialment responsable que desenvolupe la seua activitat financera en els àmbits local i comarcal amb un model de gestió de proximitat i democràtic i els poder públics han de garantir aquest tipus de banca.

Per això, des de Compromís a la Diputació de València sempre estarem al costat dels sectors productius valencians, amb una idea molt clara: #RescatemPersones.