Vull felicitar la meua companya Lluna Àrias, regidora de Compromís per Burjassot responsable de Medi Ambient, Sostenibilitat, Promoció del Valencià i Espai Dona, per la signatura del conveni que ha signat l’Ajuntament de Burjassot, a través d’Espai Dona, servei integral d’atenció a la dona, amb l’Institut Nacional de la Dona per a desenvolupar en el municipi el Programa Irene.

Aquest programa té com a objectiu la prevenció de la violència sexual entre els joves; violència que des de Espai Dona i Policia Local, en col·laboració amb la Policia Nacional, han detectat que està present en el dia a dia dels centres educatius, per aquest motiu la prevenció d’aquest tipus de violència es va a dur a terme posant l’accent principalment en menors i adolescents durant aquest curs 2014/15.

El programa desenvoluparà diferents tallers en els centres educatius del municipi encaminats al fet que els menors siguen conscients del significat d’una agressió sexual, per què es produeixen, l’actitud davant aquest tipus de delictes i el coneixement dels recursos que existeixen i com usar-los. El programa comptarà amb un pressupost de 9.848€, dels quals 8.370€ estan concedits per l’Institut Nacional de la Dona.

Des de la Coalició Compromís treballem dia a dia amb un leitmotiv molt clar: ‪#‎RescatemPersones‬ i un dels nostres objectius és eliminar la xacra de la violència contra les dones de la nostra societat, per a fer-la més igualitaria i respectuosa.

Enhorabona Lluna, enhorabona Espai Dona, enhorabona Burjassot!