La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), Mª Josep Amigó, acompanyada pels representants dels bombers i l’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha visitat este dimecres el parc de la localitat de l’Horta per a conéixer de primera mà les tasques que realitzen estos treballadors de la Diputació i les seues inquietuds.

 

“Les visites als parcs de bombers són per a escoltar les sol·licituds, inquietuds i demandes dels bombers de primera mà, una manera que ens transmeten les seues necessitats”, ha apuntat la presidenta del Consorci en la seua visita a Burjassot.

 

Per part seua, l’alcalde de Burjassot i vicepresident de la Diputació, Rafa García, considera que és “un privilegi” comptar amb un parc de bombers en el municipi, amb el que això suposa a l’hora d’oferir “el millor servei públic”. García ha destacat l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament i el Parc de Bombers de Burjassot, així com “l’extraordinari treball que desenvolupen els grans professionals amb els quals compta el Consorci Provincial de Bombers”.

 

El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en 26 emergències cada dia, la qual cosa suposa, almenys, una intervenció cada hora. En total, al llarg de l’any 2018 els bombers del Consorci es van mobilitzar en 9.516 serveis.

 

“Comptem amb una plantilla de més de 600 professionals que fan una excel·lent tasca i que estan distribuïts estratègicament en 24 parcs per a assegurar una resposta eficaç en tota la província”, ha afirmat Amigó.