Amb la meua companya regidora a l’Ajuntament de Burjassot Lluna Àrias hem estat donant suport a la reivindicació de l’Associació del Centre Ocupacional de “El Renàixer” davant les instal·lacions de l’edifici dotacional d’Ausiàs March.

Aquesta protesta que es repetirà cada divendres al matí té com objectiu demanar la transferència del centre dotacional d’Ausiàs March, de la Conselleria d’Educació i Cultura a l’Ajuntament per a que el pugam obrir als nostres veïns i veïnes i a les entitats, com “El Renàixer”, per a que puguen desenvolupar la seua tasca d’atenció a malalts mentals.

Compromís per Burjassot ja va aconsseguir al seu dia que l’Ajuntament destinar els terrenys a un centre dotacional, i ara que el centre està construït, la Conselleria no ens vol donar les claus per a que l’obriga’m al poble. Aquesta és la sensibilitat de la Consellera Maria José Català cap les persones, com els usuaris del “Renàixer”, i les seues famílies que necessiten utilitzar aquest centre de forma urgent.

Lluna i jo, amb els companys i companyes de la Coalició Compromís seguirem al costat d’aquesta i altres entitats fins que aconsseguim que el centre dotacional d’Ausiàs March siga per a Burjassot.