El Patronat de Turisme de la Diputació de València patrocina la “3ª Mostra Turístic-Comercial de la Ribera”, que tindrà lloc del 16 al 18 d’octubre en el centre polivalent Verge de la Salut d’Algemesí.

A la inauguració ha acudit la diputada de Turisme, Pilar Moncho, al costat de l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, regidors de la localitat, autoritats de la comarca i membres de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí.

La diputada Pilar Moncho ha destacat en el seu discurs que ”el que no trobes en el teu poble ho trobes en el poble del costat, i la manera de saber que eixe comerç està a prop és visitant aquest tipus de mostres que acosten el comerç de les localitats veïnes”.

Així mateix, la diputada ha volgut subratllar que ”és important combinar el comerç i el turisme perquè anant de la mà seran el motor de l’economia de les comarques i del nostre país”.

El certamen turístic compta amb expositors de les comarques de la Ribera Baixa i La Ribera Alta per a oferir la més completa oferta comercial de la zona.

En aquesta edició, els visitants podran pujar al tren turístic i al “carro tour” per a poder conèixer la localitat d’Algemesí, i a més per als més xicotets el recinte compta amb jocs infantils en els quals podran participar.

El Patronat compta amb un estand propi on promocionarà els atractius dels municipis valencians amb les guies i publicacions de “València, Terra i Mar”.

La fira romandrà oberta el dissabte i diumenge al matí de 10:00 a 14:00 i el dissabte a la vesprada, de 17:00 a 22:00, ja que el diumenge a la vesprada estarà des de les 17:00 fins a les 20:00, hora en la qual tancarà les seues portes per a concloure la 3ª edició d’aquesta mostra.