• El municipi de la Ribera inicia la primera de les 24 actuacions narratives del conte editat i distribuït per la Diputació, amb l’assistència de la responsable de Modernització i Govern Obert, Mentxu Balaguer

31/05/2022

La Diputació de València, a través de l’àrea de Govern Obert i Participació, ha iniciat la celebració dels tallers formatius i lúdics La Comunitat de l’Olivera als centres escolars, començant pel col·legi Sant Jaume Apostol d’Alfarb, on ha assistit la diputada Mentxu Balaguer, acompanyada pel regidor de Cultura, Jordi Juanes.

Com ha explicat la diputada Balaguer, “l’objectiu és transmetre i fomentar valors com la cooperació, la col·laboració, la participació, el respecte, el consum o el creixement sostenible inherents a la Responsabilitat Social a l’alumnat d’Infantil i Primària, a través del conte i els materials de La Comunitat de l’Olivera, editats i distribuïts per la corporació provincial.

En total es realitzaran 24 actuacions narratives orals, una de les quals està programada durant la celebració de la I Fira de Responsabilitat Social de la Diputació de València. Als tallers, es treballa el conte La Comunitat de l’Olivera de manera lúdica perquè els escolars consideren els valors de la responsabilitat social, necessaris i imprescindibles en la seua forma de vida.

Amb estes activitats infantils, la Delegació de Transparència i Govern Obert promou accions ètiques i responsables, encaminades al bé social comú i, sobretot, al benestar social i la qualitat de vida de la ciutadania.