L’Ajuntament de Benagéber millora la senyalització i els recursos didàctics i educatius del parc natural de Valdeserrillas amb la col·laboració del Patronat de Turisme València, Terra i Mar.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i l’alcalde de Benagéber, Rafael Darijo, han signat recentment el conveni d’inversions.L’alcalde, Rafael Darijo, ha agraït l’ajuda de la Diputació i ha destacat la importància del projecte mediambiental «Valdeserrillas, terra de bisons», una iniciativa que ofereix visites guiades per a aprendre i comprendre el medi ambient i que permet observar el bisó europeu.

«Aquesta iniciativa ha despertat un gran interés entre els visitants i cada cap de setmana organitza visites guiades per a donar a conéixer el bisó europeu, recórrer senderes o fer un viatge amb vaixell solar per l’embassament i per les gorges del riu Túria», ha afegit el responsable municipal.

La senyalització de la zona millorarà la infraestructura de Valdeserrillas d’una manera planificada i respectant el medi ambient.