• La Institució Alfons el Magnànim, dependent de la Diputació de València, ha organitzat una trobada artística en el qual també ha participat la vicepresidenta de la corporació, Maria Josep Amigó

16/12/2022

La Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha celebrat una trobada artística amb Anna Lluch i Joaquim Bosch, dins del cicle de “Els Debats del Magnànim”. L’acte ha estat conduït per l’artista i escriptora Anna Moner, coordinadora de l’Institut d’Humanitats de la Institució Alfons el Magnànim dependent de la Diputació de València, i ha comptat amb l’assistència de la vicepresidenta de la corporació provincial i presidenta de la IAM, Maria Josep Amigó.

La trobada artística, primera que celebra el Magnànim, va comptar amb l’oncòloga, catedràtica en Medicina i investigadora principal de l’INCLIVA, Anna Lluch, i el magistrat i portaveu territorial de Jutges per la Democràcia, Joaquim Bosch, que van explicar les seues tres obres d’art preferides. Una ocasió idònia per conéixer d’una manera més propera a persones que han rebut nombrosos reconeixements per la seua trajectòria professional i descobrir els seus gustos artístics. L’acte es va celebrar a la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural de la Beneficència.