El Patronat de Turisme, “València Terra i Mar” col•labora amb l’Ajuntament de Gandia en la comercialització turística de la seua oferta, a través de la campanya de màrqueting amb la mayorista “Europlayas”.
La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, han signat recentment el conveni de promoció turística.L’alcaldessa Diana Morant ha assenyalat que “és positiu participar sota el paraigües de la Diputació perquè a l’hora de promocionar les destinacions turístiques, tenint en compte les singularitats i particularitats de cada municipi, hi ha estratègies comunes de promoció i divulgació del producte”.

“Es tracta d’iniciatives agraïdes pels municipis que hem de fer esforços per a promocionar les nostres pròpies destinacions i ens ajuda a ser més competitius”, ha afegit la responsable municipal.

La campanya de promoció turística per a agències de viatge amb Europlayas, que té com a objectiu estimular les vendes, es desenvolupa en diverses accions concretes.
D’una banda, s’ha editat un fullet personalitzat de Gandia amb paquets turístics. A més, s’han donat a conèixer de primera mà els productes turístics de Gandia en ciutats espanyoles realitzant desdejunis de treball entre el empresariat local i les agències més importants d’aquestes ciutats.

Finalment, s’estan realitzant campanyes de posicionament on-line per a destacar hotels i escapades de la capital de la Safor i campanyes de vendes per a promocionar el fullet de Gandia.