• L’ETNO organitza una jornada de formació sobre museus de futbol
  • El Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació programa esta activitat dins dels actes de l’exposició sobre el Llevant UE ‘De granotes, gats i palmeres’

25/04/2023

El Museu Valencià d’Etnologia, L’ETNO, organitza una jornada de formació sobre els museus de futbol per tractar el funcionament i la gestió del seu patrimoni, dins del programa d’actes de l’exposició sobre els orígens del Llevant UE ‘De granotes, gats i palmeres’.

Amb motiu de l’exposició sobre els orígens del Llevant UE, el museu de la Diputació proposa esta jornada per tractar i debatre sobre la gestió del patrimoni cultural generat pels equips de futbol. Tindrà lloc el proper 27 d’abril a partir de les 10 hores. L’assistència és lliure però cal inscriure’s perquè l’aforament és limitat (www.letno.es).

En la sessió del matí intervindran representants del Museu del Barça, un dels més visitats de Catalunya; el de l’Athletic Club de Bilbao, finalista del premi al millor museu europeu de l’any en 2020 (Premi EMYA); i del Real Oviedo, amb uns recursos més modestos però amb un gran prestigi.

A la vesprada es realitzarà una taula rodona amb representació de les àrees de patrimoni històric del Villarreal CF, el Valencia CF i el Llevant UE. Es parlarà sobre les seues tasques i projectes relacionats amb la recuperació i posada en valor del seu patrimoni.

Més info: https://letno.dival.es/ca/actividad/cursos-i-tallers/jornada-de-museus-esportius